Creare ansambluri in serie si unicat

 din diverse materiale, proiectare si executie 3D

OTEL

Datorita echipamentelor performante, de ultima generatie, si a personalului competent, cu vasta experienta in domeniu, Prod3D poate realiza piese prelucrate mecanic cu CNC pe centre si strunguri cu comanda numerica..

INOX

Calitate prin excelenta. Aceasta este promisiunea Prod3D pentru toata gama de produse si servicii, inclusiv pentru piese inox la comanda, piese metalice la comanda. Prod3D executa piese inox la comanda destinate intrebuintarilor diverse. 

ALUMINIU

Pentru ca rezultatul sa corespunda chiar si celor mai exigente cerinte in domeniu, avem la dispozitie utilaje performante si mana de lucru calificata, cu vasta experienta in domeniu. Realizam piese aluminium la comanda in timp util, indiferent de cantitate. 

FONTA

Prod3D executa piese fonta la comanda, in gama completa si pe baza indicatiilor clientilor. Se respecta intocmai modelul, dimensiunile si particularitatile desenului, indiferent de gradul de dificultate ori de cantitatea ceruta (volumul comenzii)..

BRONZ

Se pune accentul pe calitatea piselor, dar si pe rezistenta si fiabilitatea lor. Un alt detaliu pe care il avem in vedere este precizia lucrarilor si redarea cu fidelitate a designului cerut. Preluam comenzi din toata tara si asigura livrari rapide.

ALAMA

Executam piese alama la comanda cu intrebuintari diverse (uz casnic sau industrial) si, totodata, avem capacitatea si dotarea tehnica pentru a materializa volume mai mari de lucru, ori proiecte complexe. Prod3D asigura piese alama la comanda. 

Notorietate, experienta, lucrari livrate la termen si calitate fara compromisuri. Acesta este obiectivul Prod3D, un obiectiv devenit misiune si, totodata, reper pe o piata tot mai competitiva.

Infiintata inca din anul 1995, societatea are ca profil de activitate fabricarea constructiilor metalice si parti componente ale constructiilor metalice, cu accent, in ultimii 10 ani, pe constructia de produse de serie mica, serie mare, precum si unicat, piese la comanda, piese metalice la comanda.

Pentru ca este axata pe furnizarea de produse de calitate, Prod3D si-a focusat activitatea, in tot acest timp, pe dezvoltarea continua, pe implementarea celor mai noi tehnologii in domeniu, dar si pe dezvoltarea unor parteneriate de durata. 

Cu sediul in Odobesti, Prod3D a luat nastere din dorinta unei singure persoane de a construi ceva amplu, care sa capete prestigiu odata cu trecerea timpului. Si a reusit!

Echipa de profesionisti si dotari performante Toate comenzile executate sunt de durata si conform celor mai stricte standarde calitative. Nu intamplator, din echipa Prod3D fac parte doar profesionisti, cu vasta experienta in domeniu. 

In plus, societatea are acces la tehnologii inovatoare si dotari de ultima generatie, pe baza carora sunt executate piese de la A la Z, indiferent de exigentele clientilor. Printre piese la comanda, se numara: piese metalice la comanda, piese strung la comanda, piese cnc la comanda, piese aluminu la comanda, piese inox la comanda, piese otel la comanda, piese alama la comanda, piese bronz la comanda, piese din metal la comanda.

Oferta este extrem de vasta. Datorita personalului calificat, experientei si dotarilor, societatea poate aborda o gama larga de piese si ansambluri de serie si unicat, dupa desenul clientului, din diferite materiale (piese otel la comanda, piese alama la comanda, piese inox la comanda, piese aluminiu la comanda, piese fonta la comanda, piese bronz la comanda).

Clienti importanti, parteneriate de durata, gratie calitatii pe care o promoveaza prin produsele sale, Prod3D a reusit sa puna bazele unui portofoliu substantial de clienti. Printre acestia se numara Santierul Naval Mangalia si Santierul Naval Tulcea.

Societatea este axata atat pe calitate, cat si pe cantitate. Cu o capacitate lunara de aproximativ 20 de tone prelucrate, Prod3D este unul dintre cei importanti furnizori de constructii metalice si componente ale constructiilor metalice din Romania.