SERVICII

Servicii

PIESE OTEL

Se obtin nu doar piese otel la comanda intocmai cu modelul indicat, ci si solutii viabile, pentru proiecte de la A la Z. De asemenea, pentru orice comanda, inclusiv piese otel la comanda, echipa Prod3D pune la dispozitie informatii complete si consiliere de specialitate. Toate comenzile sunt prelucrate in cel mai scurt timp si cu atentie deosebita pentru detalii. 

PIESE FONTA

Fiecare piesa din fonta este executata cu o deosebita grija pentru detalii, pe baza schitei. Fiabilitatea pieselor si rezistenta lor la coroziune este demonstrata si garantata. Pentru ca societatea detine aparate de inalta precizie si performanta, pot fi executate piese fonta la comanda in gama completa, pentru uz casnic si industrial, cu caracteristici standard sau personalizate. .

PIESE ALUMINIU

Ai acces la servicii complete, pe fiecare segment, inclusiv piese aluminium la comanda, precum si garantia unor lucrari de calitate, fiabile si rezistente la uzura. Toate comenzile sunt livrate la timp si la preturi accesibile. Prod3D asigura livrari rapide in toata tara, iar pentru cei care vor informatii suplimentare, trei puncte de lucru (Odobesti, Mihailesti si Galati).

Servicii

PIESE BRONZ

Piesele din bronz, sau din alte materiale, pot fi turnate separat sau ca ansamble realizate din component turnate, prelucrate mecanic (cu ajutorul CNC-urilor, frezelor si strungurilor, frezelor si strungurilor universale, masini de rectificat, etc.) si sudate.

PIESE ALAMA

Misiunea noastra este aceea de a pune la dispozitie solutii viabile si calitate fara compromisuri. Dispunem de personal calificat, precum si de dotari performante, pe baza carora putem prelua orice comanda, indiferent de volum ori de exigente. De la selectarea noilor materiale, administratie si logistica, pana la procesarea si expedierea comenzilor, echipa Prod3D asigura calitate si profesionalism.

PIESE INOX

Preluarea unor volume mari de lucru, precum si efectuarea de piese individuale Respectarea termenelor de executie si livrare Experienta personalului nostru si dotarile performante fac posibila personalizarea produselor , in functie de cerintele clientilor. Tehnologiile inovatoare de productie garanteaza piese inox la comanda de tip premium. Preluam comenzi din totata tara si asiguram termene rapide de executie. .